Home O blogu Le prettiness

O blogu Le prettiness

17. septembra 2013. je na ovom blogu napisan prvi post, a malo pre toga je počela moja ljubav prema kozmetici. Od decembra 2013. počela sam da budem redovnija (koliko mi obaveze dozvoljavaju) i odlučila sam da postujem skoro svaki dan. Moj blog je kozmetički, ali provući će se i neki DIY post, kao i oni o filmovima i serijama koje morate odgledati. U bliskoj budućnosti ću pisati o putovanjima, jer mislim da je i to bitno u našoj blogosferi, sa obzirom na to da nam mnogi proizvodi nisu dostupni.

Smatram da je bitno da znate da:

  • – imam kombinovanu kožu
  • – je moj ten srednje taman i veoma lako pocrnim
  • – mi je u pubertetu koža bila problematična, a sad bih je okarakterisala kao normalnu
  • – imam vidljive pore
  • – je moja koža sa žućkastim toplim podtonom
  • – imam dugačku svetlo braon kosu, braon oči i svetle, spuštene trepavice
  • – nažalost, imam lomljive nokte sa kojih se lak brzo skida
Sad kad ste upoznate sa odlikama moje kože, kose i noktiju – možete lakše da odlučite da li ćete kupiti proizvod koji hvalim ili koji kudim. Svi se prilagođavamo karakteristikama svoje kože, pa je normalno da se dvema devojkama sa različitim tipovima kože lica ne svidi isti proizvod.
Pišite mi na Facebooku ako imate bilo kakve nedoumice u vezi vašeg tipa kože, podtona i sl. Potrudiću se da vam pomognem. Uvažavam sve predloge i želje, šta god bi neka od vas volela da vidi na mom blogu – voljna sam da te želje ispunim. U kartici kontaktirajte me možete naći moj mail.
Takođe, ako neka od vas želi da piše, a nema svoj blog – kad god poželi može biti moj gost bloger, to bi mi pričinilo veliko zadovoljstvo.
Hvala vam što čitate, komentarišete i pratite moj rad!
Članica sam SBB (Serbian Beauty Bloggers) zajednice.